BUURbook Leiden

Plan of bericht | prikbord
22 oktober | 10:38 uur
Zondagse wandelingen
We wandelen iedere 3de ZONDAGMIDDAG van de maand. Het is een korte wandeling in een rustig tempo. We verzamelen dan bij station Lammenschans nabij het groentestalletje. Spontaan komen mag, maar kom dan wel op tijd! Zie verder de buurtagenda of de  hieronder genoemde website.

We zoeken ook nog vrijwiligers, het liefst iemand die wat over de natuur kan vertellen. Maar ook andere taken zijn mogelijk. Daarbij is ook het sociale aspect erg belangrijk. Naast regelmaat, dus niet de eenmalige activiteiten die vaak voor deze week plaatsvinden.

Naast deze wandeling, doen we soms ook iets anders. Dit vaak ook op zondagmiddag. Als je dat ook leuk vind, dan kun je dit met ons overleggen. Vooral als je zelf een leuk idee hebt horen we dit graag. Dit valt niet onder Gezond Natuur Wandelen en hoeft ook niet altijd een wandeling te zijn. Ook andere activiteiten zijn mogelijk, dit noem ik dan ook Actief in Leiden e.o. Je kunt hierbij denken aan museumbezoek, een bezoek aan de Hortus, een High tea, enz. Ik zal zelf ook niet overal bij zijn, maar misschien wel andere mensen van de groep. Dat mag uiteraard ook samen met (1) iemand van de groep.

Groetjes van Silvia
en de rest van het wandelclubje (zie foto van ons alhier)
www.gezondnatuurwandelen.nl

P.S. Voor wie niet kan op zondagmiddag, bekijk dan de website van GNW. Daarop staan ook andere wandelingen op andere dagen, zowel in Leiden als elders in de regio.
lees verder
zo 21 nov
14:00 - 16:00 uur
Gezond Natuur Wandelen lees meer
zo 19 dec
14:00 - 16:00 uur
Gezond Natuur Wandelen lees meer