BUURbook Leiden

Plan of bericht | prikbord
13 juli | 09:56 uur
Vriendinnen gezocht
Vriendschap begint met elkaar te ontmoeten. Door samen iets leuks te doen, met name op een ZONDAGMIDDAG.
Een goed gesprek, het delen van vreugde, maar ook het kunnen delen van verdriet. Vriendschap bouw je samen op en dat samen mis ik. Ze hebben het nl. druk of andere redenen. Kortom, dat is vaak eenrichtingsverkeer, vnl. contact van mijn kant. Heeft vooral te maken met dat de zondag een moeilijke dag is om nieuwe mensen te leren kennen, omdat veel mensen die dag al andere afspraken hebben. En dat heb ik dus weer niet.

Zie verder ook mijn profiel en/of de activiteiten die ik aanbied. Dit is altijd op een zondagmiddag. Daarna zijn andere opties soms ook mogelijk, maar wel voornamelijk op ZONDAGMIDDAG!

Ik hou niet van grote groepen, maar wel van kleinere groepen. Bij een te grote groep trek ik me wat meer terug. Samen afspreken kan ook, maar dan wel met iemand waarvan ik echt weet dat ze komt. Dus daarom liever eerst met een groepje.

Zondag de 21ste komt mijn vriendin uit Zoetermeer en haar vriend. En nog wat kennissen uit Den Haag. Maar sluit gerust aan, we staan allemaal open voor contact.

En doe mij een plezier, teken deze petitie, zodat er meer aandacht komt voor mantelzorgers. Zie: https://petities.nl/petitions/overheid-praat-met-mantelzorgers-en-niet-over-mantelzorgers?locale=nl&fbclid=IwAR2dXHogdVQxJM8Y6GSIeNGWeCMtAzwMu7H6dClAZVujeGjOA4KPTBqqrWA
lees verder
zo 21 jul
13:30 - 16:00 uur
Strandwandeling
Strandwandeling Katwijk

Verzamelen om 13:30 uur, voor strandtent Willy Zuid te Katwijk. Hier gaan we eerst gezellig iets drinken. Als deze locatie geen plek heeft, zoeken we een andere leuk strandtent op. Er komen ook mensen van andere groepen, bv. een groep op FB. Na gezellig iets gedronken te hebben, wil ik ook een korte wandeling maken. Lekker langs het strand, vaak richting Wassenaar. Bij mooi weer wandel ik graag op blote voeten in de zee. Dus het wandeltempo is niet hoog, daarom graag geen wandelschoenen aan. Na circa een half uur, keren we om, weer richting Katwijk. En kunnen we indien gewenst nog ergens iets drinken. Zie ook de het andere bericht met titel: 'Zondagse wandelingen'.

lees minder
lees meer