BUURbook Leiden

Plan of bericht | prikbord
15 oktober | 08:07 uur
Samen iets gezelligs doen?
Gezellige activiteiten op ZONDAGMIDDAG zijn leuk om samen te doen. Ik kan bijna iedere zondag. Kennismaken kan ook bij de BOP, Herenstraat 61 te Leiden.
Dit is iedere 1ste ZONDAG van de maand open vanaf circa 13:30 - 16 uur. Of kijk in mijn agenda hier op buurbook.

Vriendschap begint met elkaar te ontmoeten. Ik zou het leuk vinden om wat meer (echte) VRIENDINNEN in de regio Leiden te hebben. Door samen iets leuks te doen, met name op een ZONDAGMIDDAG. Een goed gesprek, het delen van vreugde, maar ook het kunnen delen van verdriet. Vriendschap bouw je samen op en dat samen mis ik.

Doordeweeks werk ik en ik ben mantelzorger. Daarom heb ik op andere dagen minder tijd. Ik heb ook een beperkte energie, dus niet voor de avonden. (Geen kroeg en film!) Mits u het leuk vind om uit eten te gaan. Dit doe ik bij Resto van Harte. Hier eet je samen met anderen, krijg je een 3 gangen menu voor slechts 7 euro. Dit doe ik 1 of 2x per week. Dit is tussen 18:00 en 20:00 uur. Vroeg in de avond dus.

Ik hou niet van grote groepen, maar wel van kleinere groepen. Bij een te grote groep trek ik me wat meer terug en zeker als ik mensen nog niet ken. Samen afspreken kan ook, maar dan wel met iemand waarvan ik echt weet dat ze komt. Dus daarom liever eerst met een groepje. Stuur gerust een berichtje. (Buurmail) Of kijk in mijn agenda alhier. Of kom naar een activiteit waar ik soms ook ben, deze plaats ik als reactie hieronder. Of ik plaats een reactie onder de activiteit zelf.

Een groep om op zondagmiddag iets gezelligs te doen is er nog niet.

O, nog even dit: Mannen hoeven niet te reageren. Ik zoek nl. geen date. Ik zal ook niet op die berichten antwoorden. Dit geld ook voor mensen die buiten de regio wonen, als je verder dan circa 10 km. vanaf Leiden woont is dat voor mij geen optie. Zie ook mijn profiel en andere berichten alhier. Of elders.

 
 
lees verder
zo 3 nov
14:00 - 16:00 uur
Gezellige activiteiten samen doen?
BOP, Herenstraat 61, Leiden

Kennismaken kan bij de BOP, Herenstraat 61 te Leiden.
Dit is iedere 1ste ZONDAG van de maand open vanaf circa 14-00 - 16 uur.
Als het goed is, is deze locatie die middag open.
Mocht ik vernemen dat dit niet zo is, dan volgt er een ander plan.
Bv. een terrasje in Leiden. Ik denk daarbij aan: http://www.kamerlingh-vanderwerf.nl

lees minder
lees meer
zo 1 dec
13:30 - 17:00 uur
Vriendinnen gezocht
Museum Volkenkunde

Wie gaat er mee naar museum Volkenkunde? Dit lijkt me leuk om met meerdere vrouwen te doen op een zondagmiddag in december. Ik heb een voorkeur voor 1 december, dit vanwege het thema bij de tijdelijke tentoonstelling. Maar als er meer animo voor een andere zondagmiddag (8 of 15) is, dan lees ik dat graag. Aanvang circa 13:30 uur. Kijk voor meer info over dit museum op de website van het museum zelf.


lees minder
lees meer